Alles over Duurzaam Nieuw Organiseren in de nieuwe tijd

Duurzaam Nieuw Organiseren

Beleef de zandbak – zomerfestival voor hrd-professionals

artikel

07 / 07 / 2015

Ontmoeten, leren door te beleven en in een informele sfeer. Dat zijn dé ingrediënten voor de initiatiefnemers van Zomerfestival Beleef De Zandbak dat gehouden wordt op 27 & 28 augustus te Zenderen (Overijssel). Er staat een divers programma klaar met workshops op het gebied van vitaliteit, teamontwikkeling, coaching, de lerende organisatie en breinleren. Het event heeft geen beurskarakter van kopen en verkopen, aldus de organisatoren, maar meer van verbinden en beleven. De bedoeling is dat je na een dag in De Zandbak vol zit met inspiratie, nieuwe ideeën, en nieuw opgedane contacten. Spelend leren en lerend spelen is ook wel het credo van deze Twentse Zandbak. Workshops die je bijvoorbeeld kunt volgen zijn: Do’s & drones (teambuilding/ serious gaming), De hei op! Een groepsdynamische aanpak voor teamontwikkeling (onderstromen/ interventies), Wat je zegt ben je zelf! ( kernwaarden/ cultuuromslag), De kracht van emotie bij verandering (breinleren, emotie) en nog vele anderen.

Voor wie? Dit festival is bedoeld voor alle interventiekundigen zoals trainers, coaches, opleiders, organisatie adviseurs, HR professionals, onderwijskundigen, therapeuten, loopbaanbegeleiders en leidinggevenden.

Waar? De Zwanenhof, Zenderen

Wanneer? 27 & 28 augustus 2015

Kosten? € 125,- excl btw voor 1 dag, 225,- voor 2 dagen

Overnachting? Ja mogelijk bij de Zwanenhof

Website: http://beleefdezandbak.nl/

Video met interview Sanny: http://beleefdezandbak.nl/302/

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet getoond bij uw reactie. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Gebruik Gravatar om automatisch een avatar of foto naast uw naam te tonen.

+ 72 = 74

Laatste reacties

 • Miriam“Goed en herkenbaar verhaal Guido, Jammer dat moeilijke situaties aansporen tot regelontduiking i.p.v. creativiteit... Maar 'ns beginnen met perverse prikkels uit regelgeving te halen! Dank...” op Je krijgt waar je op stuurt
 • Apotheek“Borderliners vinden het over het algemeen erg lastig om met hun emoties om te gaan. De emoties bij mensen met borderline lijken harder en heftiger...” op 'We leven in een borderline-maatschappij'
 • Jan Timmer“Oud zijldijkster Herinner me het als de dag van gisteren Zijn er nog.fotos van? Gr Jan” op Nieuwscentrum
 • adriaanes“top :)” op De menner en zijn twee paarden

Inspiratie

Behavior is the mirror in which everyone shows their image
Goethe
Verandermanagement is het organiseren van verlangen
Hans van Rosendaal
Ingeving. Zullen we besluiten dat iedereen intrinsiek gemotiveerd IS, maar dat we organisaties daarop niet hebben ingericht?
Evert Pruis
CFO asks CEO:"What happens if we invest in our people & then they leave us?" CEO: 'What happens if we don't, and they stay?"
Onbekend

Duurzaam Nieuw Organiseren is powered by

NVO2


Duurzaam dankzij deze partners:

 • NVO2
 • CSR Academy
 • De Baak
 • POGG
 • Go Beyond MBA
 • Managenmentboek
 • Managementsite.nl
 • Duurzaam Door
 • Slow Management