Alles over Duurzaam Nieuw Organiseren in de nieuwe tijd

Duurzaam Nieuw Organiseren

LATIFA RETRAITE (1 t/m 3 mei 2015)

artikel

25 / 03 / 2015

RUST, RUIMTE, ONTSPANNING, MUZIEK EN STILTE

1 – 3 mei 2015 in De Oxerhof te Deventer

met Evelien Fokker
Evelien Fokker raakt je. Als psycholoog/trainer/coach en yogadocente begeleidt ze mensen in de wens naar innerlijke rust, inspiratie en een volgende (loopbaan)stap in hun leven. Met haar unieke combinatie van persoonlijke ontwikkeling, yoga en live muziek brengt zij mensen in contact met wat hen ten diepste beweegt. Waar mogelijk stimuleert zij het gevoel van rust, ruimte en inspiratie bij anderen, individueel en in groepen.

Deze retraite biedt vele momenten met de Latifa meditatie, yoga, live cello muziek, stembevrijding en stilte. De Latifa is een bezinningsoefening uit het Soefisme en betekent letterlijk verfijning en subtiel. De Latifa meditatie is een (innerlijke) reis voor lichaam en geest, langs zeven stappen van zingeving: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, loslaten, liefde en de wil. Een reis van inspiratie naar realisatie.

Ervaar wat de resonantie van de Latifa, de trilling van de cello en Eveliens stem met u(w gevoel) doen.  Ook kunt u genieten van het dagritme, het (h)eerlijke eten en van de omgeving.

‘De muziek zorgde ervoor dat de emoties naar boven durfden komen en ik ze vervolgens kon accepteren. Je bent een schoonmaker van je innerlijke ik.’

Moment : 1 – 3 mei 2015, vrijdag 20 uur tot zondag 16 uur

Locatie: De Oxerhof, Oxerhoflaan 6 te Deventer

Deelname: particulier €350,00, zakelijk €450,00, minima €250,00 (prijzen zijn incl. BTW)

Aanmelden: info@gevoeligesnaar.nl

Sinds 2012 is Evelien Fokker eigenaar van haar bedrijf “De Gevoelige Snaar” en zij werkt samen met o.a. Universiteit Leiden, De Baak en Het Nederlands Studenten Orkest. Regelmatig organiseert zij workshops, lezingen en retraites op inspirerende locaties in binnen- en buitenland. Meer informatie: www.gevoeligesnaar.nl.

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet getoond bij uw reactie. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Gebruik Gravatar om automatisch een avatar of foto naast uw naam te tonen.

+ 48 = 55

Laatste reacties

 • Jaap Dekker“Dag Miriam, Wat leuk om van te vernemen. Ik heb genoemd programma ook gekeken en ervan genoten. Met hartelijke groet, 🙏 Jaap 🙏” op Gezond ouder worden!
 • Soffe“Dag, Ik ben enorm gefascineerd door uw stuk. Graag zou ik de gebruikte bronnen willen om hier verder op te onderzoeken.” op Alléén voor Bazen met Ballen (deel...
 • Miriam“Goed en herkenbaar verhaal Guido, Jammer dat moeilijke situaties aansporen tot regelontduiking i.p.v. creativiteit... Maar 'ns beginnen met perverse prikkels uit regelgeving te halen! Dank...” op Je krijgt waar je op stuurt
 • Apotheek“Borderliners vinden het over het algemeen erg lastig om met hun emoties om te gaan. De emoties bij mensen met borderline lijken harder en heftiger...” op 'We leven in een borderline-maatschappij'

Inspiratie

Behavior is the mirror in which everyone shows their image
Goethe
Verandermanagement is het organiseren van verlangen
Hans van Rosendaal
Ingeving. Zullen we besluiten dat iedereen intrinsiek gemotiveerd IS, maar dat we organisaties daarop niet hebben ingericht?
Evert Pruis
CFO asks CEO:"What happens if we invest in our people & then they leave us?" CEO: 'What happens if we don't, and they stay?"
Onbekend

Duurzaam Nieuw Organiseren is powered by

NVO2


Duurzaam dankzij deze partners:

 • NVO2
 • CSR Academy
 • De Baak
 • POGG
 • Go Beyond MBA
 • Managenmentboek
 • Managementsite.nl
 • Duurzaam Door
 • Slow Management