Alles over Duurzaam Nieuw Organiseren in de nieuwe tijd

Duurzaam Nieuw Organiseren

Via dit platform met 25 euro korting naar Symposium Jan Jonker

artikel

04 / 11 / 2014

Op 13 november 2014 verschijnt het boek ‘Nieuwe Business Modellen; Samen Werken aan Waardecreatie, dat gepresenteerd zal worden op een middagsymposium. Dit boek is het resultaat van drie jaar onderzoek onder leiding van Jan Jonker, Hoogleraar Duurzaam Ondernemen op de Radboud Universiteit Nijmegen.

Het boek is ontstaan op basis van crowdthinking waar ruim vijftig mensen aan meegedacht en meegeschreven hebben en waar onderzoek voor is gedaan. Het resultaat is een inspiratie- en werkboek van en voor mensen in deze tijd. Een boek waar je zelf mee aan de slag kan gaan als je plannen hebt voor een initiatief, coöperatie, bedrijf of (sociale) onderneming. Maar je kunt het ook gebruiken om een al bestaand bedrijf, organisatie of activiteit mee door te lichten.

Het platform Duurzaam Nieuw Organiseren biedt je de kans om met korting naar dit symposium te gaan. Het boek zit bij de prijs van het symposium inbegrepen. Meld je aan via deze link.

(Het programma van het Symposium Nieuwe Business Modellen op 13 november 2014 in de Domkerk te Utrecht kent een inloop vanaf 13.00 uur en het programma start om 13.30 uur en zal de gehele middag duren, inclusief workshops en een debat.)

 

 

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet getoond bij uw reactie. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Gebruik Gravatar om automatisch een avatar of foto naast uw naam te tonen.

− 1 = 1

Laatste reacties

 • Miriam“Goed en herkenbaar verhaal Guido, Jammer dat moeilijke situaties aansporen tot regelontduiking i.p.v. creativiteit... Maar 'ns beginnen met perverse prikkels uit regelgeving te halen! Dank...” op Je krijgt waar je op stuurt
 • Apotheek“Borderliners vinden het over het algemeen erg lastig om met hun emoties om te gaan. De emoties bij mensen met borderline lijken harder en heftiger...” op 'We leven in een borderline-maatschappij'
 • Jan Timmer“Oud zijldijkster Herinner me het als de dag van gisteren Zijn er nog.fotos van? Gr Jan” op Nieuwscentrum
 • adriaanes“top :)” op De menner en zijn twee paarden

Inspiratie

Behavior is the mirror in which everyone shows their image
Goethe
Verandermanagement is het organiseren van verlangen
Hans van Rosendaal
Ingeving. Zullen we besluiten dat iedereen intrinsiek gemotiveerd IS, maar dat we organisaties daarop niet hebben ingericht?
Evert Pruis
CFO asks CEO:"What happens if we invest in our people & then they leave us?" CEO: 'What happens if we don't, and they stay?"
Onbekend

Duurzaam Nieuw Organiseren is powered by

NVO2


Duurzaam dankzij deze partners:

 • NVO2
 • CSR Academy
 • De Baak
 • POGG
 • Go Beyond MBA
 • Managenmentboek
 • Managementsite.nl
 • Duurzaam Door
 • Slow Management