Alles over Duurzaam Nieuw Organiseren in de nieuwe tijd

Duurzaam Nieuw Organiseren

7 november: Van Honig naar Hub: Nieuwe Business Modellen langs het Waalfront

artikel

13 / 10 / 2014

Gemeente Nijmegen biedt ruimte om via tijdelijke functies in leegstaande gebouwen (en buitenruimte) te werken aan waardecreatie voor het Waalfront gebied.
De voormalige Honig fabriek in Nijmegen is gedurende acht jaar een hotspot voor innovatief ondernemen in dit ontwikkelgebied. Het investeren in activiteiten op een tijdelijk beschikbare locatie vraagt om ondernemerschap en creativiteit. In snel tempo ontwikkelt zich een krachtige mix van commerciële en kleinschalige bedrijvigheid – waaronder zakelijke dienstverlening, maakbedrijven, horeca, pop-up stores, winkels, culturele en niet-commerciële activiteiten. Individuele en samenwerkende ondernemers brengen innovatie in de praktijk op een unieke locatie. Maak kennis met de innovatieve ondernemers van het Waalfrontgebied tijdens een dag vol bijzondere werkbezoeken!

Vanaf 12.00 uur bent u welkom bij cultuurcooperatie en jazzpodium Brebl. Voor wie nog niet geluncht heeft staat een eenvoudige lunch met Fairtrade producten klaar.

Wethouder Turgay Tankir (EZ, werk, inkomen) opent de bijeenkomst. Diverse sprekers, waaronder Jan Jonker (RU, OCF2.0) vertellen u over nieuwe visies op ondernemerschap en over hoe een leegstaande soepfabriek transformeert tpt een bruisend bedrijventerrein. Aansluitend volgt een menu vol rondleidingen en werkbezoeken in en rond het Honig complex m.m.v. o.a. Samosa, Stadsboom, Beachfabriek, Meesterproef, Oersoep, Stoom, Fabrikaat, Fietscentrum, Smeltkroes.

We sluiten af met een netwerkborrel.

Na aanmelding ontvangt u uiterlijk begin november het definitieve programma.

12.00 – 17.30 uur. Start- en eindpunt Brebl, Honigcomplex, Waalbandijk 20-22, Nijmegen.

Kosten € 25,00 incl BTW. Informatie: ondernemen@cosgelderland.nl

Aanmelden

 

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet getoond bij uw reactie. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Gebruik Gravatar om automatisch een avatar of foto naast uw naam te tonen.

91 − 82 =

Laatste reacties

 • Miriam“Goed en herkenbaar verhaal Guido, Jammer dat moeilijke situaties aansporen tot regelontduiking i.p.v. creativiteit... Maar 'ns beginnen met perverse prikkels uit regelgeving te halen! Dank...” op Je krijgt waar je op stuurt
 • Apotheek“Borderliners vinden het over het algemeen erg lastig om met hun emoties om te gaan. De emoties bij mensen met borderline lijken harder en heftiger...” op 'We leven in een borderline-maatschappij'
 • Jan Timmer“Oud zijldijkster Herinner me het als de dag van gisteren Zijn er nog.fotos van? Gr Jan” op Nieuwscentrum
 • adriaanes“top :)” op De menner en zijn twee paarden

Inspiratie

Behavior is the mirror in which everyone shows their image
Goethe
Verandermanagement is het organiseren van verlangen
Hans van Rosendaal
Ingeving. Zullen we besluiten dat iedereen intrinsiek gemotiveerd IS, maar dat we organisaties daarop niet hebben ingericht?
Evert Pruis
CFO asks CEO:"What happens if we invest in our people & then they leave us?" CEO: 'What happens if we don't, and they stay?"
Onbekend

Duurzaam Nieuw Organiseren is powered by

NVO2


Duurzaam dankzij deze partners:

 • NVO2
 • CSR Academy
 • De Baak
 • POGG
 • Go Beyond MBA
 • Managenmentboek
 • Managementsite.nl
 • Duurzaam Door
 • Slow Management