Alles over Duurzaam Nieuw Organiseren in de nieuwe tijd

Duurzaam Nieuw Organiseren

Introductie hybride organiseren op 25 jun 2014

artikel

15 / 05 / 2014

Wat: gratis event Introductie hybride organiseren
Wanneer:
25 jun 2014
Van:
13:00 t/m 17:00
Waar:
050 Groningen
Wie: Paul Bessems, auteur van o.m. Weconomics.

Er zijn steeds meer tekenen dat het de goede kant opgaat met onze economie. Maar wat is de goede kant? Is dat meer materiële groei en terug naar de oude manier van werken?

Wil je hierover graag eens met anderen van gedachten wisselen? Dat kan tijdens een introductiemiddag over hybride organiseren.

Volgens kenners wordt hybride organiseren één van de belangrijkste trends de komende jaren. De introductie wordt verzorgd door Paul Bessems, hybride organisatiespecialist en thought leader van The Institute for New Organizational Thinking.

Traditioneel organiseren we ons werk via het bedrijf (zelf doen), of de markt (uitbesteden). Het bedrijf is meestal schaalbaar, maar minder flexibel en de markt is flexibel, maar vaak minder schaalbaar. In de context van de 21e eeuw hebben we behoefte aan hybride organisatievormen die én schaalbaar, én flexibel zijn. Een hybride is een kruising tussen zelf doen en uitbesteden. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken voor de organisatie van een vast-flexschil of het opzetten van communities. Wat zijn de fundamenten van deze hybride vormen, hoe zien ze eruit en hoe werken ze?

De introductie geeft antwoord op deze vragen. Voor meer informatie over de introductiebijeenkomst zie: http://bit.ly/13YHAlO.

Voor meer informatie over hybride organiseren zie: http://bit.ly/1jvYHSC.

Er zijn  geen kosten verbonden aan deze introductie, wel verwachten we een actieve houding om ook na de workshop verder mee te denken over nieuwe organisatievormen voor de 21e eeuw.

Voor deelnemers is er ook een gratis exemplaar van het boek Weconomics

Zie ook:

events.seats2meet.com/event/20601/Paul_Bessems__Introductie_hybride_organiseren/

 

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet getoond bij uw reactie. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Gebruik Gravatar om automatisch een avatar of foto naast uw naam te tonen.

+ 43 = 44

Laatste reacties

 • Miriam“Goed en herkenbaar verhaal Guido, Jammer dat moeilijke situaties aansporen tot regelontduiking i.p.v. creativiteit... Maar 'ns beginnen met perverse prikkels uit regelgeving te halen! Dank...” op Je krijgt waar je op stuurt
 • Apotheek“Borderliners vinden het over het algemeen erg lastig om met hun emoties om te gaan. De emoties bij mensen met borderline lijken harder en heftiger...” op 'We leven in een borderline-maatschappij'
 • Jan Timmer“Oud zijldijkster Herinner me het als de dag van gisteren Zijn er nog.fotos van? Gr Jan” op Nieuwscentrum
 • adriaanes“top :)” op De menner en zijn twee paarden

Inspiratie

Behavior is the mirror in which everyone shows their image
Goethe
Verandermanagement is het organiseren van verlangen
Hans van Rosendaal
Ingeving. Zullen we besluiten dat iedereen intrinsiek gemotiveerd IS, maar dat we organisaties daarop niet hebben ingericht?
Evert Pruis
CFO asks CEO:"What happens if we invest in our people & then they leave us?" CEO: 'What happens if we don't, and they stay?"
Onbekend

Duurzaam Nieuw Organiseren is powered by

NVO2


Duurzaam dankzij deze partners:

 • NVO2
 • CSR Academy
 • De Baak
 • POGG
 • Go Beyond MBA
 • Managenmentboek
 • Managementsite.nl
 • Duurzaam Door
 • Slow Management