Alles over Duurzaam Nieuw Organiseren in de nieuwe tijd

Duurzaam Nieuw Organiseren

Naar Mastertour Theo Compernolle voor maar 95 euro

artikel

15 / 11 / 2013

Het platform Duurzaam Nieuw Organiseren mag 20 euro korting geven op de Mastertour van topspreker Theo Compernolle op 12 december aanstaande!

MasterTour Stress / Burn-out
met Theo Compernolle & Harry Starren

Uitgeverij Kloosterhof organiseert voor de tweede maal een unieke MasterTour. De komende MasterTour vindt plaats op donderdagmiddag 12 december in Congrescentrum De Reehorst (Ede). Hoofdgast in deze MasterTour: Theo Compernolle

Programma
13.00 – 13.30    Inloop (met belegde broodjes)
13.30 – 13.45    Introductie Harry Starren
13.45 – 15.00    Expertpresentatie Theo Compernolle – Liever Burnout dan Implosie
15.00 – 15.30    Pauze
15.30 – 16.30    Vraaggesprek o.l.v. Harry Starren (gebaseerd op Nova Collegetour)
16.30 – 17.30    Netwerkborrel

Korting en aanmelding
Normale prijs: € 115,00 (excl. btw)
Met kortingscode DNO van Duurzaam Nieuw Organiseren: € 95,00 (excl. btw)

Alle bezoekers ontvangen daarnaast de Overwin & Groei scheurkalender 2014 cadeau!

Meld je hier aan.

Wil je gebruikmaken van de korting, vul dan de code DNO in bij “Eventuele referentie” op het digitale aanmeldformulier op  http://www.mastertour.nl/nl/aanmelden

Over Theo Compernolle
Theo Compernolle doet sinds 1976 onderzoek over stress. Hij is auteur van een paar honderd wetenschappelijke artikels en meerdere boeken geschreven voor leken, onder andere `Stress: Vriend en Vijand: Vitaal Stressmanagement op het werk en in het gezin’ (Lannoo Tielt-Scriptum Rotterdam. 10de volledig herziene druk) en `Succesgids voor families met een bedrijf’ (Lannoo Tielt – RDU Groningen 2de druk).

Prof. dr. Theo Compernolle is oorspronkelijk arts, neuropsychiater en psychotherapeut. Hij is “Suez Chair in Leadership and Personal Development” aan de Solvay Business School van de Université Libre de Bruxelles.

Daarvoor was hij  Adjunct Professor-at-large aan het INSEAD in Fontainebleau en gastprofessor aan management en executive opleidingen in binnen en buitenland, onder andere het TIAS in Nederland en de Vlerick School in België. Daarvoor was hij Bijzonder Hoogleraar aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Bij zijn afscheid aan de Vrije Universiteit Amsterdam werd hij in “Ad Valvas” een ‘Onderwijskampioen’ genoemd. Het enthousiasme dat zijn colleges, workshops en lezingen uitlokken, heeft vast iets te maken met twee van zijn uitspraken: “Als het niet eenvoudig uitgelegd kan worden, is het geen wetenschap” en “Wat niet met humor verteld kan worden, is de waarheid niet”.

 

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet getoond bij uw reactie. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Gebruik Gravatar om automatisch een avatar of foto naast uw naam te tonen.

47 − = 38

Laatste reacties

 • Jaap Dekker“Dag Miriam, Wat leuk om van te vernemen. Ik heb genoemd programma ook gekeken en ervan genoten. Met hartelijke groet, 🙏 Jaap 🙏” op Gezond ouder worden!
 • Soffe“Dag, Ik ben enorm gefascineerd door uw stuk. Graag zou ik de gebruikte bronnen willen om hier verder op te onderzoeken.” op Alléén voor Bazen met Ballen (deel...
 • Miriam“Goed en herkenbaar verhaal Guido, Jammer dat moeilijke situaties aansporen tot regelontduiking i.p.v. creativiteit... Maar 'ns beginnen met perverse prikkels uit regelgeving te halen! Dank...” op Je krijgt waar je op stuurt
 • Apotheek“Borderliners vinden het over het algemeen erg lastig om met hun emoties om te gaan. De emoties bij mensen met borderline lijken harder en heftiger...” op 'We leven in een borderline-maatschappij'

Inspiratie

Behavior is the mirror in which everyone shows their image
Goethe
Verandermanagement is het organiseren van verlangen
Hans van Rosendaal
Ingeving. Zullen we besluiten dat iedereen intrinsiek gemotiveerd IS, maar dat we organisaties daarop niet hebben ingericht?
Evert Pruis
CFO asks CEO:"What happens if we invest in our people & then they leave us?" CEO: 'What happens if we don't, and they stay?"
Onbekend

Duurzaam Nieuw Organiseren is powered by

NVO2


Duurzaam dankzij deze partners:

 • NVO2
 • CSR Academy
 • De Baak
 • POGG
 • Go Beyond MBA
 • Managenmentboek
 • Managementsite.nl
 • Duurzaam Door
 • Slow Management